www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe data Trevor Noah voor Nederland en België

Het optreden van Trevor Noah met zijn ‘Loud & Clear World Tour’ op 27 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam wordt i.v.m. de coronamaatregelen verschoven naar 27 mei 2021. Ook de voorstelling van 5 april in Vorst Nationaal in Brussel krijgt een nieuwe datum: 28 mei 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

Noah had al een goede reputatie als stand-up comedian toen hij in 2015 de nieuwe presentator werd van Comedy Central’s ‘The Daily Show’. Daarnaast bleef hij optreden als comedian met o.a. zijn show ‘That’s Racist’. In 2016 stond hij nog in een uitverkochte AFAS Live. In februari bracht Netflix zijn negende special uit, ‘Afraid of the Dark’.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor beide shows.
www.ticketmaster.nl (Amsterdam)
www.teleticketservice.com (Brussel)

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...