www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Urbanus, Lieven Scheire, Wouter Deprez, Jeron Dewulf

Urbanus werkte mee aan de strip ‘Striphelden versus Corona, die Belgische stripspeciaalzaken bij de heropening na de sluiting i.v.m. corona vanaf 11 mei gratis weggeven. Aan de strip werkten in totaal 60 Belgische en Nederlandse stripauteurs belangeloos mee en ze geven hierin hun visie mee op deze periode.

Lieven Scheire organiseert op 23 mei de eerste Nerdland Huiskamerquiz. Deze quiz wordt in je living geleverd en Scheire presenteert live vanuit een échte, smetteloze studio, met 75 meerkeuzevragen die ultra-technologisch worden verwerkt. Verwacht wetenschap- en technologievragen, met neus voor de aha-erlebnis en ruimte voor sporadische onnozeliteiten. De winnaar krijgt een rijkelijk gevuld Nerdland prijzenpakket te winnen.
Meer info en inschrijvingen:
www.huiskamerquiz.be

Omwille van de coronamaatregelen wordt de expo gekoppeld aan het boek De Baron van Münchhausen van Wouter Deprez en illustrator Randall Casaer afgelast. Er wordt eventueel gekeken om nieuwe expodata in te plannen. De expo werd i.v.m. corona al verschoven van 4 april naar 30 mei en zou lopen tot en met 28 juni. Wie een ticket kocht, wordt rechtstreeks gecontacteerd door de organisatie.

Comedians zitten vandaag de dag werkeloos thuis. Jeron Dewulf heeft een oplossing bedacht: hij gaat een comedyshow brengen via videoconferentie voor een live publiek. In eerste instantie mikt Dewulf op bedrijven die op een originele wijze met hun personeel in contact willen blijven.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...