www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Start-up Camedy met Andries Tunru en Ruud Smulders

Theaters Diligentia en PePijn in Den Haag organiseren regelmatig Start-Up Comedy: er wordt dan een gezond ontbijt geserveerd tussen 07u30 en 10u00. Vanaf 8u30 treedt er een comedian gedurende 20 minuten op, zodat de aanwezigen toch nog op tijd naar hun werk kunnen gaan.

Omdat dit in tijden van corona niet mogelijk is, komt het theater nu met Start-up Camedy. Na de eerdere edities met o.a. Sjaak Bral, Farbod Moghaddam en Marco Lopes, is het morgen de beurt aan Ruud Smulders (opnieuw) Andries Tunru.

Humor geeft houvast en afleiding. Humor is noodzaak om je in deze ingewikkelde tijd staande te houden. En geef het nu maar toe: jij bent ’s ochtends vast niet de leukste thuis… Jij zorgt voor zelf voor het ontbijt, Lopes voor de grappen.

Je kan Start-up Camedy met Marco Lopes morgen vanaf 10u00 live volgen via onderstaande links:
www.facebook.com/Diligentia/live/
www.diligentia-pepijn.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...