www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw op Voorstellinggemist.tv: De Vliegende Panters

Nu te zien op Voorstellinggemist.tv: De Vliegende Panters met de show ‘De Grote Drie’.

Trailer | De Vliegende Panters – De Grote Drie

‘Hoop, geloof en liefde’, ‘Dildo’s’ en ‘Snackbar’. Ken jij ze nog? Het zijn een paar van de bekendste sketches uit het hilarische 'De Grote Drie' van De Vliegende Panters. Bekijk 'm nu: https://bit.ly/De-Grote-Drie

Geplaatst door Voorstelling Gemist op Woensdag 29 april 2020

“Na de zegetochten van de afgelopen jaren werd het voor De Vliegende Panters welhaast ondoenlijk om met Hun verheven status nog langer tussen de gewone stervelingen te verblijven. Dus wentelden Zij zich in een behaaglijk zijn, ergens, boven het dak van het menselijk denken. Daar vandaan aanschouwen Zij het aandoenlijke gewoel op aarde. Ach ja, die vermakelijke speeltuin.”
www.voorstellinggemist.tv

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.