www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Najib Amhali presenteert Wat een Suikerfeest

Najib Amhali presenteert op zaterdag 23 mei op NPO1 de show Wat een Suikerfeest, een suikerfeestshow waarin hij met goede vrienden stilstaat bij het einde van de vastenmaand en de viering van het Suikerfeest. Hij krijgt hulp van co-hosts Anuar en Roué Verveer.

Gasten zijn o.a. Gerard Joling, Jesse Klaver en Nienke Plas. Het trio praat met hen onder andere over hoe zij tradities, verjaardagen en (religieuze) feesten vieren en hoe je familiebanden en vriendschappen kan behouden in deze bizarre tijden, veroorzaakt door het coronavirus.

Wat een Suikerfeest wordt uitgezonden op 23 mei om 20.30 uur op NPO1.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...