www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe data Gabriel Iglesias voor Nederland en België

Het optreden van Gabriel Iglesias met zijn nieuwe ‘Beyond The Fluffy World Tour’ op 3 juni in Ahoy Rotterdam wordt i.v.m. de coronamaatregelen verschoven naar 7 juni 2021. Ook de voorstelling van 4 juni in de Lotto Arena in Antwerpen krijgt een nieuwe datum: 8 juni 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

“Een grote stand-up comedian met een klein hartje: Fluffy steelt al jaren de harten van zijn fans met zijn opvallende verschijning en een hilarische mix van imitaties van beroemde personen, stemmetjes en geluidseffecten!”

Er zijn nog tickets beschikbaar voor beide shows.
www.ticketmaster.nl (Rotterdam)
www.teleticketservice.com (Antwerpen)

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...