www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lieven Scheire, Guido Weijers, Toon Hermans

Omdat de eerste editie snel uitverkocht was, organiseert Lieven Scheire op 23 mei de tweede Nerdland Huiskamerquiz. Deze quiz wordt in je living geleverd en Scheire presenteert live vanuit een échte, smetteloze studio, met 75 meerkeuzevragen die ultra-technologisch worden verwerkt. Verwacht wetenschap- en technologievragen, met neus voor de aha-erlebnis en ruimte voor sporadische onnozeliteiten. De winnaar krijgt een rijkelijk gevuld Nerdland prijzenpakket te winnen. De tweede editie gaat door op dezelfde datum als de eerste, maar wel iets later, nl. om 22u00.
Meer info en inschrijvingen:
www.huiskamerquiz.be

Guido Weijers is een van de sprekers op het online event Zorg goed voor jezelf. Tijdens dit event krijg je vanuit 4 verschillende perspectieven de tools en upgrade voor je mindset om op zo’n manier voor jezelf te zorgen, dat je duurzaam veel meer te bieden hebt. Aan jezelf, aan de mensen om je heen en aan het grotere geheel. Meer info en tickets:
www.tibor.nl

Volgende maand verschijnt er bij Uitgeverij Lannoo een paperback-uitgave van het Nieuw gebedenboek van Toon Hermans.
www.lannoo.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...