www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paul van Vliet in Podium Witteman

Vanavond is Paul van Vliet te zien in Podium Witteman. NPO2, 18.10 uur.

Geen reguliere uitzending, maar een speciale thema-uitzending. Vanavond in het teken van Meester-Leerling. Met optredens van o.a. Paul van Vliet.

Mike Boddé luisterde als kind vaak naar de typetjes en liedjes van Paul van Vliet. Hij is voor Mike een lichtend voorbeeld als het gaat om het schrijven van mooie liedjes. Vanuit het ‘thuishonk’ van Paul van Vliet, de lege Koninklijke Schouwburg in Den Haag, brengen ze samen twee liedjes: ‘Er is nog zoveel niet gezegd’ en ‘Ik drink op de mensen’.

Mike Boddé & Paul van Vliet

Voorproefje! Mike luisterde als kind vaak naar de typetjes en liedjes van Paul van Vliet. Hij is voor hem een lichtend voorbeeld als het gaat om het schrijven van mooie liedjes. Vanuit het ‘thuishonk’ van Paul van Vliet, de lege Koninklijke Schouwburg in Den Haag waar hij honderden keren optrad, brengen ze zondag samen twee liedjes.

Geplaatst door Podium Witteman op Vrijdag 15 mei 2020

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.