www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Start-up Camedy met Andries Tunru en Ruud Smulders

Theaters Diligentia en PePijn in Den Haag organiseren regelmatig Start-Up Comedy: er wordt dan een gezond ontbijt geserveerd tussen 07u30 en 10u00. Vanaf 8u30 treedt er een comedian gedurende 20 minuten op, zodat de aanwezigen toch nog op tijd naar hun werk kunnen gaan.

Omdat dit in tijden van corona niet mogelijk is, komt het theater nu met Start-up Camedy. Na de eerdere edities met o.a. Sjaak Bral, Farbod Moghaddam en Marco Lopes, is het morgen opnieuw de beurt aan Ruud Smulders en Andries Tunru.

Humor geeft houvast en afleiding. Humor is noodzaak om je in deze ingewikkelde tijd staande te houden. En geef het nu maar toe: jij bent ’s ochtends vast niet de leukste thuis… Jij zorgt voor zelf voor het ontbijt, Lopes voor de grappen.

Je kan Start-up Camedy met Andries Tunru en Ruud Smulders morgen vanaf 10u00 live volgen via onderstaande links:
www.facebook.com/Diligentia/live/
www.diligentia-pepijn.nl

Start Up Camedy – Ontbijt met Andries én Ruud

Lach de kreukels uit je pyjama. Niemand die het ziet! Start Up Camedy met duo Tunru/Smulders… voor je broodnodige portie #ochtendhumor. Met deze week exclusieve horecatips….want je mag weer bijna!Maandag 18 mei om 10.00 uur live via Facebook en onze website.Maak een gezond ontbijtje, zet je laptop aan en lach je wakker!Ben jij zelf de leukste thuis? Deel het met ons via #leukstethuischallengeStart-Up CAMEDY is een co-productie van de Theaters Diligentia & PePijn en Walvis & Mosmans – boosting brands & business

Geplaatst door Diligentia op Donderdag 14 mei 2020

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...