www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Kleine Komedie presenteert: De Kleine Remedie Challenge

Alle theaters zijn dicht – alle artiesten zitten thuis. De hele dag te denken aan het theater. Maar ze missen het theater, het licht, de rode pluchen zetel, de vrouw vooraan die lacht, …

De enige remedie tegen deze pijn is je te herinneren dat het theater ook af en toe helemaal niet leuk was. Daarom komt De Kleine Komedie met De Kleine Remedie Challenge. Cabaretiers delen hun nare ervaringen in het theater en geven vervolgens het estafettestokje door aan een collega.

De eerste in het rijtje zijn Yentl en De Boer. Zij vertellen een verschrikkelijk verhaal uit het theater dat ze hebben meegemaakt (alhoewel, België is toch best leuk, dames?) en nomineren vervolgens iemand anders om dat ook te doen.

Wordt dus vervolgd.

Slechte optredens zijn achteraf vaak erg leuk om over te vertellen. Nu al meer horen? Sinds eind 2019 verschijnt de Elektra podcast waarin comedian Wouter Monden met Nederlandse en Vlaamse cabaretiers en comedians praat over hun slechtste herinneringen aan optredens. Met o.a. Guido Weijers, Anuar, Arie en Silvester, Roué Verveer en René van Meurs.
Elektra podcast

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...