www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Uitstel VSCD Cabaretprijzen naar 2021

De VSCD, de branchevereniging van de podia, reikt jaarlijks theaterprijzen uit, waaronder de VSCD Cabaretprijzen. In samenspraak met de jury’s heeft de VSCD besloten om de nominaties en toekenningen van de Poelifinario en de Neerlands Hoop uit te stellen naar volgend jaar.

Door het plotselinge einde van het theaterseizoen is het niet mogelijk om een goede afweging en keuze voor prijswinnaars te maken. Veel voorstellingen zijn niet doorgegaan en het seizoen is onvolledig afgesloten.

De toneeljury en de dansjury hebben besloten om wél nominaties bekend te maken over het deel van het seizoen tot februari/maart 2020. Deze nominaties worden in september en oktober 2020 bekend gemaakt. Andere jury’s, waaronder de cabaretjury, wachten af totdat zij het hele overzicht van voorstellingen en podiumprestaties hebben gezien en maken de nominaties in 2021 bekend.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.