www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Uitmarkt gaat digitaal

Met de laatste aangekondigde maatregelen in de strijd tegen het coronavirus is duidelijk dat de ‘klassieke’ fysieke Uitmarkt eind augustus niet haalbaar is. Daarom zal de 43ste editie van de Uitmarkt Amsterdam digitaal gaan.

In juni wordt een online platform gelanceerd waar artiesten, makers en instellingen hun werk tegen betaling kunnen aanbieden aan heel Nederland. De inkomsten komen geheel ten goede aan de artiesten en instellingen, zodat zij via het platform extra inkomsten kunnen genereren.

In aanvulling daarop zal er op 28, 29 en 30 augustus een ‘hybride’ Uitmarkt plaatsvinden. Op binnen-locaties met beperkt publiek, online via livestreams en op TV. Deze nieuwe vorm geeft invulling aan de enorme behoefte van de sector, het verlangen van het publiek en het doel van de Uitmarkt: een zo breed en divers mogelijk cultureel aanbod aanbieden aan een zo breed mogelijk Nederlands publiek.

Hiermee is en blijft de Uitmarkt de nationale opening van het culturele seizoen.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...