www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Van Kooten en De Bie, Jochem Myjer, André Manuel

Van Kooten en De Bie werden in een verkiezing georganiseerd door de VARA-gids uitgeroepen tot het allerbeste duo uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. De jury bestond uit negen televisiekenners, waaronder mediahistoricus Huub Wijfjes en oud-NRC-criticus Hans Beerekamp. Barend en Van Dorp eindigden tweede, de derde plaats is voor Arjan Ederveen en Tosca Niterink (Theo & Thea).

De vijf DVD’s, die van de theatershows van Jochem Myjer zijn verschenen, worden nu uitgebracht in één verzamelbox: Alle 5 Niet Op Een Rijtje. De box bevat Adéhadé (2001-2003), Yeee-haa! (2004-2006), De Rust Zelve (2007-2010), Even Geduld AUB (2012-2015) en Adem In, Adem Uit (2017-2019) en kan besteld worden via de website van Myjer.
www.jochemmyjer.nl

Nu zondag ontvangt Leon Verdonschot André Manuel in Quarantalks, vanaf 17:00 in een lege Muziekgieterij in Maastricht. Nu we allemaal de dagen thuis doorbrengen, is Verdonschot benieuwd welke foto’s, boeken, muziek, films, planten, welke voorwerpen dan ook, zijn gast heeft (her)ontdekt. Drie daarvan neemt iedere gast mee. Het gesprek wordt afgesloten met een speciaal akoestisch optreden van Manuel. Het gesprek is via de site van de Muziekgieterij te bekijken.
www.muziekgieterij.nl

Quarantalks met André Manuel

Aanstaande zondag in Quarantalks met Leon Verdonschot: Andre Manuel. Benieuwd naar zijn quarantaine-verhalen? Tune zondag in om 17:00.📺: Quarantalks met André Manuel

Geplaatst door Muziekgieterij op Maandag 18 mei 2020

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...