www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Peter Heerschop versus Viggo Waas bij RTL Sportquiz

RTL 7 start vanaf zaterdag met een wekelijkse live sportquiz. Simon Zijlemans ontvangt acht weken lang twee bekende Nederlanders of (oud)-sporters in de studio die het tegen elkaar opnemen. In de eerste aflevering nemen Peter Heerschop en Viggo Waas het tegen elkaar op. RTL7, 19.00 uur.

In verschillende rondes en een finale ronde komen alle facetten van de sportwereld langs: Van bijvoorbeeld vragen over de Olympische Spelen en sportfilms tot blunders en gedrag van sporters in hun privéleven. In totaal zijn er tien rubrieken waarvan er elke week verschillende worden gespeeld. Zo komen elke aflevering wisselende rubrieken, anekdotes en herinneringen voorbij en is geen week hetzelfde. De finaleronde is elke week wel hetzelfde. In deze ‘jaartallen-ronde’ wordt veel gevraagd van het sportgeheugen van de studiogasten en de kijkers.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.