www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Geen TheaterAvenue Nijmegen/Arnhem 2020

Dit jaar zal er geen TheaterAvenue, een driedaagse festival met theater, dans, muziek én cabaret, in zowel Nijmegen als Arnhem plaatsvinden. Eind juni zou de Theateravenue doorgaan in het Kronenburgerpark in Nijmegen, half augustus de Sonsbeek Theateravenue in Arnhem.

De belangrijkste reden hiervoor is dat de organisatie van mening is dat de subsidiegelden nu beter besteed kunnen worden. Het corona virus gaat een hoop mensen raken. Om in deze tijd subsidiegelden te gebruiken voor festivals die misschien niet eens doorgaan vonden bestuur en organisatie niet kunnen. Colleges van Arnhem en Nijmegen kunnen die subsidiegelden nu beter benutten.

De organisatie hoopt dat in 2021 een comeback te kunnen maken om hun vele bezoekers leuke festivals te kunnen geven samen met honderden artiesten.

Categorie: Festivals |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...