www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Andersons lanceren lied ten voordele van Save the Children

Pippi Langkous, het allersterkste en moedigste meisje van de wereld, bestaat op 21 mei 75 jaar. Ter ere van dit jubileum slaan The Astrid Lindgren Company en Save the Children de handen ineen. Met de campagne ‘Pippi of Today’ genereren zij aandacht voor de kwetsbare en gevaarlijke omstandigheden waar kinderen en met name meisjes op de vlucht aan worden blootgesteld. Deze kinderen moeten al hun kracht, moed en hoop verzamelen. Zij zijn de Pippi’s van nu.

Geïnspireerd door dit mooie initiatief lanceren De Andersons i.s.m. schrijver en dichter Sjoerd Kuyper het lied: ‘Alleen in de wind’.

Door het Nederlandse en/of Zweedse lied te downloaden kun je een steentje bijdragen aan een beter leven voor kinderen op de vlucht. De gehele opbrengst gaat naar Save the Children en hun campagne ‘Pippi of today’.
www.deandersons.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...