www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Geen Verklapt 2020

Er komt dit jaar geen zomereditie van Verklapt, een reeks boeiende zomervertellingen door een comedian, die wekelijks plaatsvinden in juli en augustus en georganiseerd worden door Gazet van Antwerpen en het locale tv-station RTV.

Verklapt groeide de voorbije jaren uit tot een vaste waarde in de Kempen en regio Mechelen. De editie 2019 met o.a. Nigel Williams en William Boeva lokte zelfs meer dan 22.000 bezoekers.

De zomervertellingen draaien rond samen lachen en genieten, op een mooie buitenlocatie (of binnenlocatie bij regenweer). In deze coronatijden is de organisatie van zo’n evenement geen evidentie. Er is vandaag onvoldoende duidelijkheid over evenementen voor de zomer en over de voorwaarden en maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad daarvoor wil opleggen. Wanneer er rekening gehouden wordt met social distancing, zou er in een noodscenario 200 personen per avond toelaten kunnen worden, wat betekent dat dan heel veel mensen teleurgesteld worden. En dat gezellig samenzijn is net de essentie van Verklapt.

Gazet van Antwerpen en RTV hebben daarom beslist om de zomereditie 2020 van Verklapt te annuleren. In 2021 wordt er een nieuwe editie voorzien.

Categorie: Divers |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...