www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Start-up Camedy met Andries Tunru en Ruud Smulders

Theaters Diligentia en PePijn in Den Haag organiseren regelmatig Start-Up Comedy: er wordt dan een gezond ontbijt geserveerd tussen 07u30 en 10u00. Vanaf 8u30 treedt er een comedian gedurende 20 minuten op, zodat de aanwezigen toch nog op tijd naar hun werk kunnen gaan.

Omdat dit in tijden van corona niet mogelijk is, komt het theater nu met Start-up Camedy. Na de eerdere edities met o.a. Sjaak Bral, Farbod Moghaddam en Marco Lopes, is het morgen weer de beurt aan het vaste duo Ruud Smulders en Andries Tunru.

Humor geeft houvast en afleiding. Humor is noodzaak om je in deze ingewikkelde tijd staande te houden. En geef het nu maar toe: jij bent ’s ochtends vast niet de leukste thuis… Jij zorgt voor zelf voor het ontbijt, Lopes voor de grappen.

Let op: aanvangstijd aangepast aan echt harde werkers naar 9u00.

Je kan Start-up Camedy met Andries Tunru en Ruud Smulders morgen vanaf 9u00 live volgen via onderstaande links:
www.facebook.com/Diligentia/live/
www.diligentia-pepijn.nl

Start Up Camedy – Ontbijt met Andries en Ruud #6

De meest relaxte ochtendgym ever! En toch lachspierpijn.Let op: aanvangstijd aangepast aan echt harde werkers Maandag 25 mei om 09.00 uur Live via Facebook en onze website.Maak een gezond ontbijtje, zet je laptop aan en lach je wakker!Ben jij zelf de leukste thuis? Deel het met ons via #leukstethuischallengeStart-Up CAMEDY is een co-productie van de Theaters Diligentia & PePijn en Walvis & Mosmans – boosting brands & business

Geplaatst door Diligentia op Donderdag 21 mei 2020

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...