nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jack Spijkerman presenteert live mediaquiz voor Beeld en Geluid

Aanstaande donderdagavond presenteert Jack Spijkerman middels livestream een mediaquiz waaraan je kunt meedoen. Hij heeft daarvoor de meest opvallende dingen uit het nieuws opgespaard, maar er zal ook een blik worden geworpen in het archief van Beeld en Geluid. Dus je kunt ook vragen verwachten over televisieprogramma’s als Swiebertje en Ja Zuster Nee Zuster.

De quiz wordt live gehouden via Facebook, op 28 mei om 20.30 uur en zal ongeveer een uur duren. Spijkerman presenteert de quiz in drie rondes en de antwoorden kun je doorgeven via het platform of de app van Kahoot.

Voor meer info:
Facebook evenement

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.