www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Sjaak Bral, Xander De Rycke, Ramses Shaffy

Sjaak Bral is een van de artiesten, die op 1 juni zal optreden op het Lucky Thirty Festival in het Zuiderpark in Den Haag. Dit festival biedt exact dertig bezoekers de kans om live te genieten van zes Haagse optredens. Alle bezoekers moeten minimaal anderhalve meter afstand houden van elkaar. De rest van Nederland kan gratis meekijken via een online livestream. Kaarten voor het ‘anderhalvemeterfestival’ zijn op woensdag 27 mei vanaf 10.00 uur te koop. Meer info:
www.facebook.com/luckythirty

In navolging van Lieven Scheire komt Xander De Rycke nu ook met een huiskamerquiz. Deze quiz wordt in je living geleverd en De Rycke presenteert op 20 juni live vanuit een échte, smetteloze studio een quiz over tv en film. Mis je de pluche zetels in de cinema en de geur van popcorn? Of heb je intussen volledig Netflix uitgekeken en heb je zin in een andere uitdaging? Xander De Rycke presenteert samen met Fokke van der Meulen de TV & Film Huiskamerquiz – de winnaar wordt beloond met een rijkelijk Xander De Rycke-prijzenpakket. Meer info en inschrijvingen:
www.huiskamerquiz.be

Ramses Shaffy kreeg een Buma Award gekregen als oorspronkelijke componist van het nummer Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder. Dit lied, gezongen door Maaike Ouboter, werd gebruikt in een promo van de Netflix-serie Our Planet.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...