www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Webserie Rare Tijden met Bas Hoeflaak en Tina de Bruin

Hoe overleef je als bedrijf de Coronacrisis? In de satirische webserie #RareTijden kijken we mee videomeetings van oa #BasHoeflaak. Vanaf 28 mei wekelijks te zien bij KPN Presenteert.

“Nooit eerder was technologie als verbindende factor zo relevant voor de Nederlandse samenleving. Met een vleugje humor laten we in Rare Tijden zien hoe moeilijk en soms ook hilarisch deze tijden zijn. We merkten aan het sentiment online dat er na een wat zwaardere periode, behoefte was aan luchtigheid over de coronasituatie. Dit contentformat leent zich daar perfect voor,” aldus KPN.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bas Hoeflaak, Tina de Bruin, Ferdi Stofmeel, Loes Schnepper en Nora El Koussour. De serie werd geschreven door Dennis van de Ven (Draadstaal), Stephan ter Borg, Simoon Hermus en Mark Muller. De regie is in handen van Mattias Schut.

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.