nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Brigitte Kaandorp, Jens Dendoncker, Youp van ’t Hek, Bert Gabriëls

‘Dit is een meezinger, groot lees- en liedboek’ van Brigitte Kaandorp is opnieuw verkrijgbaar. In het boek vind je de teksten en bladmuziek van alle bekende liedjes van Kaandorp. Daarnaast schrijft Kaandorp bij elk lied een verhaal over de ontstaansgeschiedenis ervan, compleet met oude recensies en geïllustreerd door Brigitte zelf. Uitgeverij is Nijgh & Van Ditmar, ISBN: 9789038894690.

Programmamaker Eric Goens maakt voor de Vlaamse commerciële zender VTM ‘De zomer van’ (werktitel): hierin volgt hij Bekende Vlamingen en kijkt hoe Vlaanderen en zijzelf weer wakker worden na enkele vreemde maanden door corona. Jens Dendoncker is een van de Bekende Vlamingen, die Goens zal volgen. ‘De zomer van’ wordt waarschijnlijk vanaf eind juli uitgezonden.

Youp van ’t Hek lijkt te twijfelen of hij zijn oudejaarsconference wel kan spelen als door de coronacrisis zijn zalen niet vol zitten. Bert Gabriëls twijfelt niet. Ook dit jaar gaat hij een eindejaarsconference brengen in Vlaanderen. Afgelopen jaar maakte hij zijn debuut. In aanloop daarnaar toe maakt hij zijn Eindeweeksfilmpjes voor sociale media. De voorstellingen zijn reeds geboekt, maar het is nog afwachten in welke vorm deze doorgang kunnen vinden. Liefst met publiek, liet Gabriëls weten, maar ze hebben ook een alternatief.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...