nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: René Sleeswijk en de Snip en Snap revue

Morgenochtend staat TV-Monument stil bij de betekenis van producent René Sleeswijk en de legendarische Snip & Snap revue. Op 16 maart 1937 zocht Rene Sleeswijk voor de Bontedinsdagavondtrein vervanging voor Louis Davids, die door zijn longziekte deze avond niet kon optreden. Piet Muyselaar en Willy Walden die al voor de revues van Sleeswijk werkte, kregen de opdracht om Davids te vervangen. Op die avond zijn de dames Snip & Snap geboren en daarmee ook het succes van de revue van Muyselaar en Walden.

Met medewerking van zijn zoon Hans Sleeswijk. NPO2, 10.24 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.