nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Xander De Rycke, André van Duin, Vlaamse versie Praat Nederlands met me

Xander De Rycke heeft een tweede TV & Film Huiskamerquiz toegevoegd – na de oorspronkelijk aangekondigde quiz op 20 juni om 20u00, is er nu ook een extra late night om 22u00. De winnaar wordt beloond met een rijkelijk Xander De Rycke-prijzenpakket. Meer info en inschrijvingen:
www.huiskamerquiz.be

André van Duin gaat samen met Janny van der Heijden een nieuw seizoen maken van Denkend aan Holland, waarbij ze de mooiste plekjes van Nederland verkennen via het water. De opnames vinden op dit moment plaats.

De Vlaamse commerciële zender VTM gaat een Vlaamse versie maken van de komische panelquiz Praat Nederlands met me. Alle vormen van taal en de spraakverwarring die dat oplevert komen hierin aan bod. De Vlaamse versie zal ‘Veel tamtam’ heten en in het najaar worden uitgezonden. Presentatie zal in handen zijn van Jonas Van Geel, bekend van o.a. Tegen de sterren op.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...