www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Guido Weijers, Jack Spijkerman, Diederik van Vleuten, Ivo de Wijs

Guido Weijers presenteert een proof-of-concept van een coronaproof-voorstelling voor meer dan 100 mensen. Dat is gerealiseerd door drie zalen met 30 bezoekers op één plein te laten uitkijken. Inclusief personeel komt dat neer op meer dan 100 mensen.

Jack Spijkerman komt in het najaar mogelijk met een tv-quiz. Daarvoor is hij in gesprek met diverse partijen, laat Spijkerman weten. De quiz bedenkt hij samen met Eric van ’t Hoff.

Diederik van Vleuten treedt op als expert tijdens de Eindexamen Geschiedenis Quiz bij de NTR, speciaal voor alle leerlingen die dit jaar vanwege de coronacrisis geen eindexamen geschiedenis konden doen. Eindexamenleerlingen, maar ook BN’ers als Daphne Bunskoek en rapper Donnie, worden onderworpen aan een aantal pittige geschiedenisvragen, gepaard met fragmenten uit het omroeparchief en objecten uit het Rijksmuseum. De quiz wordt gepresenteerd vanuit de Eregalerij van het Rijksmuseum in Amsterdam. Kijkers kunnen tijdens de uitzending op woensdag 3 juni thuis online meespelen. NPO2, 20.25 uur.

Ivo de Wijs heeft een nieuw script gemaakt (over Nijntjes verjaardag) voor de feestproductie in het theater over Nijntje. Dit ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van het konijntje van Dick Bruna.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.