nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voordekunst: AKF Loterij

Het Amsterdams Kleinkunst Festival zet zich met hart en ziel in voor jong, aanstormend theatertalent, door middel van begeleiding, promotie en het bieden van een platform. Ook in tijden van bezuinigingen. En zéker als een pandemie de hele wereld en daarmee ook de Nederlandse theatersector plat probeert te leggen.

Rosa Da Silva. Glodi Lugungu. Stefano Keizers.Yentl en de Boer. Eva Crutzen. Yora Rienstra. Van der Laan & Woe. Pieter Derks. Claudia de Breij. Richard Groenendijk. De Vliegende Panters. Maarten van Roozendaal. Thomas Acda. Niet zomaar een lijst getalenteerde en geliefde theatermakers: deze mensen begonnen állemaal hun carrière bij het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Dat wil het AKF vol overgave blijven doen, maar ze hebben er nu wel wat extra steun bij nodig: door je nu in te schrijven als vriend van het Amsterdams Kleinkunst Festival via Voordekunst, ontvang je een lot voor de Grote AKF Loterij. Hiermee maak je kans op een geweldige prijs: een jaar lang jouw naam op/in al onze posters, flyers en programmaboekjes. Of je daar nou je bedrijf mee wil promoten of het gewoon ziet zitten dat ‘Truus Jansen’ groot op posters door het land prijkt. Daarnaast mag de gelukkige winnaar mag ook nog eens gratis (met een +1) naar álle voorstellingen die het AKF in 2021 organiseert.

Meer info:
www.voordekunst.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...