www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Leon van der Zanden

Vanavond kan bij de zender ONS kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling Rebel van Leon van der Zanden.

“Rebel is een sprookjesachtig verhaal over een anti-held die verdacht veel overeenkomsten heeft met van der Zanden zelf en zit vol confronterende karakters, beelden die je niet meer loslaten en grappen die je naar de keel grijpen. De verschillende verhaallijnen en rolwisselingen verrassen, verbazen en laten je lachen om het onbekende en absurde in het leven.”

Rebel wordt uitgezonden om 22u30.
www.kijkbijons.nl

Rebel

Vanavond om 22.30 wordt Rebel uitgezonden op ONS (bij KPN kanaal 89).Hier alvast een extra lange trailer om erin te komen!ps: Kan iemand de kanalen waarop ONS bij de andere aanbieders te zien is hier delen?

Geplaatst door Leon van der Zanden op Dinsdag 2 juni 2020

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...