www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Adriaan Van Den Hoof

Vanavond kan je op de Vlaamse zender Eén kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling “Ja, maar eerst een diploma” van Adriaan Van Den Hoof.

Na vier succesvolle theatershows kruipt Adriaan Van Den Hoof nog maar eens op het podium, geflankeerd door muzikant Tom ‘Pele’ Peeters. Het wordt een emotionele en komische trip waarin gereflecteerd kan worden over: “Zijn we geworden wie we aanvankelijk wilden zijn? Zijn we op het punt geraakt waar we dachten te geraken? Zijn er nog onbeantwoorde verlangens en dromen die moeten worden ingevuld? Of zijn we misschien al klaar om zachtjes in te slapen? Ik dacht het niet!” ‘Ja, maar eerst een diploma’ wordt een, bij momenten, hilarische zoektocht die zich op blote voeten over een muzikaal tapijt begeeft.

“Ja, maar eerst een diploma” wordt uitgezonden op Eén om 22u05.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...