www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: Begijn Le Bleu

Morgen is Begijn Le Bleu de centrale gast in het Radio 1 (BE) programma Touché.

Le Bleu kwam een aantal jaren geleden officieel uit de (nest-)kast als vogelaar. Hij begon met de podcast ‘Fwiet! Fwiet!’ die ondertussen zo populair is geworden dat daar ook een boek moest van komen. (uitgeverij: Sterck & de Vreese). Daarin verzamelde hij zijn beste 48 vogelverhalen. Maar wat is de zin van vogelspotten? Zou hij echt een natuurpraatje willen in het nieuws? En hoe komt het dat hij die eenzame hobby zo hard nodig heeft? Le Bleu praat gedurende twee uur hierover met presentatrice Friedl’ Lesage.

Touché wordt morgen uitgezonden op Radio 1 (BE) van 11u00 tot 13u00.

Categorie: Op de radio | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...