nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tweede seizoen Makkelijk scoren bij de VPRO

Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen vanaf 5 juli opnieuw de sportweek door in het tweede seizoen van de satirische sportprogramma ‘Makkelijk Scoren’.

“Je kunt de sport wel uit de zomer halen, maar wat ga je dan kijken? Nou: Makkelijk Scoren. Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit is geweest. In vier uitzendingen nemen de presentatoren Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit elke zondag in hoog tempo de afgelaste sportzomer door met o.a. aandacht voor de uitgestelde Olympische Spelen, de opgeschoven Tour de France, het afgelaste Wimbledon en het naar 2021 verplaatste Europees Kampioenschap voetbal.”

vanaf zondag 5 juli om 21.20 uur op NPO 3. Voor meer info:
vpro.nl/makkelijkscoren

foto: Merlijn Doomernik

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.