www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Stefano Keizers, Martijn Kardol, Thomas Acda, Kamagurka, William Boeva

Stefano Keizers is een van de BN’ers, die meedoet aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje, dat dit najaar op RTL wordt uitgezonden.

Martijn Kardol gaat een wekelijkse column verzorgen voor De Ochtendshow met Giel op Radio Veronica. Tussen 2017 en 2018 was hij al columnist voor Domien op 3FM, waarvoor hij eerder de redactie deed.

Thomas Acda is een van de mensen, die meewerkt aan de Dopper Wave, een initiatief van World Oceans Day. Dit is een internationale movement waarbij Dopper organisaties en individuen uitnodigt om gezamenlijk géén plastic wegwerpwaterflessen meer te gebruiken.
www.dopper.com/nl

Kamagurka heeft het affichebeeld voor vijfde editie kunstenparcours KRASJ ontworpen. KRASJ vindt van 5 tot en met 27 september plaats in Ninove (BE).

De Streetjet van William Boeva werd gestolen. Dit is een elektrische aandrijving gekocht voor zijn rolstoel, een soort van voorwiel met een elektromotor in, zodat hij helemaal zelf buiten kan en volledig aangepast aan zijn afmetingen. De motor kostte 5.000 euro. Boeva vraagt nu op zijn Facebookpagina aan iedereen om hiernaar uit te kijken.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...