nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames Erhan Demirci

Op 6 juni zou Erhan Demirci zijn voorstelling ‘Wa Make’ in het Cultuurhuis in Tessenderlo (BE) gespeeld hebben. Die avond zouden er ook opnames gemaakt worden, maar corona heeft hier anders over beslist en de voorstelling mocht niet doorgaan.

Deze is nu verplaatst naar 3 september. De opnames zullen doorgaan, maar wel coronaproof: zo zal er in de zaal maar 25% van het publiek mogen zitten. Ook wordt er backstage gefilmd hoe dat er coronaproof gewerkt wordt.

“Wa make?” is een veel gestelde vraag onder buren en vrienden in de cité. Onder vrienden betekent het: “Hoe gaat het?”, “Wat ben je aan het doen?” of gewoon: “Heb je eigenlijk al werk?”
Het antwoord is meestal: “Goeie, en met u?” Is het allemaal wel ‘goeie’? Zeggen we wel hoe het echt met ons gaat? Erhan Demirci zoekt uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Welke rollen spelen we dagelijks? “Wa make? Ga zitten en luister, we gaan gewoon wa lachen!”

Erhan keert terug naar de roots: de Limburgse cité, waar hij opgroeide als mijnwerkerszoon. En waar hij bijzonder trots op is.

Meer info en tickets:
www.cultuurhuistessenderlo.be

Categorie: DVD | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...