www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zomerspijkers vanaf 13 juni op NPO Radio 2

Ook deze zomer zal het programma ‘Zomerspijkers’ de plek van ‘Spijkers met koppen’ overnemen op NPO Radio 2. Vanaf 13 juni tot en met 1 augustus mag een bekende gast op zaterdagmiddag tussen 12.00-14.00 uur de muziek bepalen en daarover praten met de presentator.

Dit jaar zijn de gasten o.a. Dione de Graaff, Fidan Ekiz, Stef Bos, Harrie Jekkers, Edsilia Rombley, Martin Koolhoven, Jurgen van den Berg, Rayen Panday, Nadia Moussaid en Jeroen van Merwijk. Het programma wordt gepresenteerd door Dolf Jansen. Frank Evenblij neemt de presentatiefakkel over op 25 juli en 1 augustus.

Uiteraard zorgt het vaste cabaretteam van Spijkers met Koppen voor diverse originele bijdrages zoals muziek, columns en speciaal voor de gast van de week het enige echte Zomerspijkerslied.

Door het coronavirus zenden Zomerspijkers dit jaar niet uit vanuit HUB Beachclub in Hilversum. In plaats daarvan hoor je Dolf Jansen iedere week vanuit de studio van NPO Radio 2. Deze uitzending is helaas niet toegankelijk voor publiek.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...