nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Kwisconcert met Van der Laan en Woe

Vanavond kan je op NPO1 kijken naar een herhaling van het eerste deel van het Kwisconcert met Van der Laan en Woe.

Het is het afscheidsconcert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De Kwis. YouTube-hits als ‘Samen op de scooter’ en ‘Pa pa paardenvlees’. Maatschappelijk relevante nummers als ‘In m’n pietenpak’ en ‘Het Piemellied’. En hilarische hoogtepunten als ‘Kan de microfoon aan?’ en ‘Badr Hari, de musical’.

In elke aflevering van het populaire BNNVARA-televisieprogramma De Kwis zongen Niels van der Laan en Jeroen Woe een lied over de voorafgaande week. In het Kwisconcert brengen Van der Laan en Woe deze hits voor één keer naar het DeLaMar theater in Amsterdam.

Het Kwisconcert wordt vanavond uitgezonden op NPO1 om 21u20. Deel twee is volgende zaterdag te zien om 21u20, eveneens op NPO1.

Foto: Olivier Thijssen

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...