nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zomeravonden in Zaans Cultureel Centrum Bullekerk met o.a. Freek de Jonge

Zaterdag 4 juli start Cultureel Centrum Bullekerk in Zaandam met een serie zomeroptredens, getiteld ‘Zomeravonden’. Freek de Jonge, opgegroeid in en om de kerk waar zijn vader predikant was, zal op zaterdag 18 juli op het toneel staan met zijn programma ‘Asociale afstand’.

Het programma is een mix van theater, concerten, toneel en cabaret. Zo zijn er ook optredens van Mylou Frencken, Dorine Wiersma, Alex Roeka.

De voorstellingen zijn toegankelijk voor maximaal 100 bezoekers. Bezoekers worden bij de deur ontvangen waar ze worden gewezen op de corona-voorschriften. Er is een opstelling met stoelen en kleine tafeltjes voor twee of meer personen. Bij mooi weer kunnen bezoekers voorafgaand of na afloop van de voorstelling een drankje nemen op het terras.

Meer info en kaarten:
bullekerk.nl

foto Freek de Jonge: Dirk Annemans

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.