www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox – Elvis & Jones in Malibu.

Het tweede deel in hun jeugdboekenreeks over Elvis & Jones.

“Elvis en Jones hebben de dagen afgeteld en eindelijk is het zover: samen met hun vader en moeder gaan ze naar Malibu! Zoals elke zomer gaan ze logeren bij hun oom Tony en tante Maria, die op een grote paardenranch wonen. En al zijn broer en zus een beetje bang voor de grote honden op de ranch, ze helpen maar wát graag met het verzorgen van de paarden.

Hun zorgeloze vakantie is echter op slag voorbij als er een zware storm opsteekt. Als hun vader en oom Tony bij de paarden gaan kijken blijkt er iets verschrikkelijks te zijn gebeurd: Jackson, een van de hengsten, is verdwenen! Is hij losgebroken of is er meer aan de hand? Samen met hun neeftje Trent en nichtje Pixie gaan Elvis en Jones op onderzoek uit.

Verschijnt in november 2020 bij Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.