www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roue Verveer maakt Surinaams gesproken comedyshow over coronacrisis

Roue Verveer gaat een Surinaams gesproken comedyshow over de coronacrisis maken: Covid-A-Tori.

Verveer kan deze zomer met zijn familie niet op vakantie naar Suriname en hij kan zijn shows niet doen in het theater. Dat is ongebruikelijk. En ongebruikelijke situaties vragen om creatieve oplossingen. Covid-A-Tori is een show, dit keer niet in een theater, maar op kleine, intieme locaties waar ruimte is voor 30 mensen.

Een deel van de opbrengst gaat naar de Gofundme campagne ‘Deel met Suriname’. Deze campagne is erop gericht om arme mensen in Suriname die hard zijn getroffen door de Corona crisis te helpen. Toomler, een van de theaters waar Covid-A-Tori te zien zal zijn, heeft laten weten dit initiatief te steunen en zal de volledige winst van de shows doneren.

Meer info en tickets:
www.roueverveer.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...