nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Herman van Veen, Tineke Schouten en Vincent Bijlo werken mee aan audiotour Onbewogen Verhalen

Elf Bekende Nederlanders, waaronder Herman van Veen, Tineke Schouten, Vincent Bijlo en Henk Westbroek, hebben een verhaal geschreven voor de audiotour Onbewogen Verhalen.

Dit is een audiotour langs Utrechtse standbeelden. Elf bekende Nederlanders zijn in de huid van een standbeeld gekropen. Dit heeft hen geïnspireerd tot verhalen vanuit de gedachtewereld van het standbeeld.

De wandelroute loopt in het centrum van Utrecht en bestaat uit elf beelden. Bij elk beeld klik je op het bijbehorende audiofragment en hoor je het verhaal, dat gemiddeld vier minuten duurt. Onderweg naar het volgende beeld is er geen verhaal. Dan is er alle ruimte om te genieten van de historische binnenstad.

Van Veen schreef een verhaal over het Vrijheidsbeeld van Corinne Franzén-Heslenfeld, Tineke Schouten over Sint-Willibrordus van Albert Termote en Vincent Bijlo over Gedankenkopf van Rainer Kriester.

Mensen die de route willen lopen, kunnen de routekaart downloaden en als ze bij een standbeeld zijn aangekomen, kunnen ze via de website het bijbehorende audiofragment luisteren.

De audiotour werd ontwikkeld (en vernieuwd) door reclamebureau Everybody Likes Penguins.

Meer info:
www.everybodylikespenguins.nl

Foto: Everybody Likes Penguins/Onbewogen Verhalen

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...