www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Thomas Acda, Steven Goegebeur, Paul de Leeuw, Simone Kleinsma

DJ’s Evert Duipmans en Jeroen Mulder schreven in hun NPO Radio 2 programma WILDGROEI een nieuwe, hedendaagse, versie van de dodenrit van Drs. P.
www.nporadio2.nl

Op 5 september vindt de online quizshow ’ALS we het leven vieren’ plaats: die zoekt 17 miljoen spelers omdeel te nemen aan de quiz, waarbij Thomas Acda een van de BN’ers is, die de strijd met elkaar aangaan via ludieke challenges.
www.alswehetlevenvieren.nl

Steven Goegebeur is gestart met een nieuw project, @a.piece.of.art.official. Hierbij werkt hij samen met kunstenaars om kunst toegankelijk maken en kunst te tonen aan iedereen die een kunstzinnig hart heeft. Op de Instagram @a.piece.of.art.official presenteert hij werken van kunstenaars, die je kan kopen. Meer info, formules en prijzen: info@stevengoegebeur.be.

‘Hello, Dolly!’ zal vanwege de coronacrisis niet meer terugkeren. In deze productie speelde Simone Kleinsma de hoofdrol en wisselden Paul de Leeuw en Jörgen Raymann elkaar af als Horace Vandergelder. Begin maart werd de musical stilgelegd en met de nieuwe voorschriften van maximaal 100 bezoekers is het niet meer haalbaar om deze productie met 60 medewerkers nog langer op te voeren. Ook uitstel bleek niet haalbaar. In plaats hiervan zullen De Leeuw en Kleinsma in de theaters te zien zijn met het muzikale programma ‘Paul & Simone: Zonder Jou’.
www.ad.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.