www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Festival Dranouter organiseert Comedy Zomersessie

Omwille van het coronavirus kunnen de zomerfestivals niet doorgaan. Ook Festival Dranouter (BE) heeft zijn groot folkfestival geschrapt, maar komt in de plaats met de zomersessies: kleine evenementen met max. 200 bezoekers en de nodige afstand, zoals toegelaten door de Nationale Veiligheidsraad in Belgiƫ.

Eerder werden al enkele muziekevents aangekondigd met optredens van o.a. Yevgueni en Geike Arnaert. Nu komt Festival Dranouter ook met een Comedy Zomersessie op 31 juli: Lukas Lelie, Bas Birker en Jan-Bart De Muelenaere treden die avond op voor max. 200 mensen. Tickets kosten 20 euro. Bezoekers word aangeraden om tickets per contactbubbel te bestellen.

De kaartverkoop gaat op 25 juni om 10u00 van start.

Meer info:
www.festivaldranouter.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...