nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Freek de Jonge, Najib Amhali, Annick Boer, Rayen Panday, Toomler, Jochem Myjer, Jonas Geirnaert, Augustijn Vermandere

Op woensdag 1 juli heropent de talkshow M de deuren van Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op die dag mogen alle theaters in Nederland weer publiek ontvangen zonder bovengrens voor het aantal, mits de anderhalve meter afstand wordt gehandhaafd. Het wordt een locatie-uitzending met verschillende gasten en optredens van onder andere Freek de Jonge, Igone de Jongh & Marijn Rademaker, Shary-An en G-Roots. NPO1, 19.00 uur.

Op 7 juli start het derde seizoen van het programma De S.P.E.L.show met Astrid Joosten. In de eerste aflevering doen o.a. Najib Amhali en Annick Boer mee. In de tweede aflevering is onder meer Rayen Panday te gast. Vanaf 7 juli zeven weken lang op NPO1, 21.25 uur.

Het prentenboek ‘De Gorgels en de grote operatie’ van Jochem Myjer, dat in februari uitkwam, heeft een Duitse vertaling gekregen: ‘Die Gorgel – Die große Rettungsmission’. De Duitse versie is uitgegeven bij Verlag Freies Geistesleben. Eerder verschenen ook al ‘De Gorgels’ en ‘De Wereld van De Gorgels’ van Myjer in het Duits.

Jonas Geirnaert heeft voor de stad Gent (BE) een mondmasker ontworpen met een tekening van tientallen kabouter Wesleys die een virus proberen te vangen met een vlindernet. Het mondmasker kost 8,5 euro – de opbrengst gaat integraal naar drie Gentse organisaties die werken met jongeren in nood. Het kan via onderstaande link besteld worden:
www.mondmaskers.gent

Augustijn Vermandere, zoon van de Vlaamse kleinkunstzanger Willem Vermandere, bracht ter ere van zijn vader een cover van diens nummer ‘Mijn land’. Omdat zijn versie zo veel positieve reacties kreeg, heeft hij het nu als single uitgebracht.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...