nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Oosterpoort Groningen brengt zomerprogramma met o.a. Bert Visscher en Arjen Lubach

De deuren van de Oosterpoort worden heropend met een speciaal zomerprogramma: ‘SPOT Groningen presenteert Summer Stage’. Naast muziek ook optredens van Bert Visscher, Arjen Lubach en Klapstoelkabaret.

Bert Visscher zingt onder begeleiding van Reinout Douma nummers van Waits tot Aznavour en vertelt een uur. Klein gezelschap voor klein publiek. Geen cabaret in grote decors, maar lekker achterover luieren en luisteren. Bescheiden voorstelling in bescheiden tijden. Met een fantastische muzikale bezetting. Hoor de engelen zingen, maar luister eerst eens naar Visscher. Kon wel eens een vreemd uur worden.

Arjen Lubach zal tijdens zijn één uur durende voorstelling verse grappen uitproberen, antwoorden geven op alle prangende vragen van het publiek en nieuwe verhalen voorlezen (die deels kunnen overlappen met verhalen uit ‘Voorlezen voor volwassenen’, de voorstelling die Lubach afgelopen januari speelde met Tex de Wit).

Neem voor Klapstoelkabaret je eigen klapstoel mee naar De Oosterpoort en geniet iedere zaterdagavond in juli van live cabaret. Tijdens een avondje Klapstoel Kabaret kun je genieten van twee cabarettalenten per keer. Ronald Snijders, Anne Neuteboom, Vlamousse, Chris Verlaan, Kiki Schippers, Jasper van der Veen, Thijs van de Meeberg, Pieter Verelst,

Voor meer info en kaarten:
www.spotgroningen.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.