www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Guga Baúl in stemmencast De Wraak van de Ninja

Guga Baúl spreekt de stem in van hoofdpersonage Alex in de nieuwe animatiefilm De Wraak van de Ninja, alsook het merendeel van de andere personages.

De film gaat over Alex en zijn beste vrienden, die op school worden gepest. Bovendien is Alex hopeloos verliefd op Jessica, het populairste meisje van de school. Wanneer hij voor zijn verjaardag een levende, Ninjapop krijgt, komt heel zijn leven op zijn kop te staan. Met de hulp van de Ninja leert Alex vette ninjaskills en krijgt hij genoeg zelfvertrouwen om die pestkop Glenn een lesje te leren én de aandacht van Jessica te trekken. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen…

De Wraak van de Ninja draait vanaf 15 juli in de Vlaamse bioscopen.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...