www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Joost Vandecasteele maakt computergame

Joost Vandecasteele heeft samen met samen met de Belgische gamestudio Happy Volcano een computergame ontwikkeld, The almost gone, een narratief avontuur dat zich afspeelt in een mysterieuze wereld tussen leven en dood, geboetseerd uit de herinneringen van een jong meisje.

“Gevangen tussen leven en dood, moet een jong meisje haar omgeving verkennen om de duistere en aangrijpende waarheid over haar dood te ontrafelen. Dit point-and-click-avontuur is een meeslepend volwassen verhaal als geen ander, verteld als geen ander.”

The almost gone is vanaf 25 juni beschikbaar.
www.thealmostgone.com

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...