nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Erik van Muiswinkel

Vanavond kan je op NPO1 kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling De Olieworstelaar van Erik van Muiswinkel.

Van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde! Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino in zijn vorige voorstellingen, neemt hij het in De Olieworstelaar tegen een veel geduchter tegenstander op: zichzelf. In een reeks schermutselingen (over UNESCO, topsport, openbaar sterven, vluchtelingen, China en Theo van Gogh) laat hij zichzelf in honderd hilarische minuten alle hoeken van de ring zien. Een grappig, grimmig en uitputtend man tegen man-gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet en het publiek laat winnen. Kortom: Erik van Muiswinkel op zijn best.

De Olieworstelaar wordt uitgezonden op NPO1 om 21u20.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...