nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Joop Stokkermans

Vanavond herhaalt BNNVARA ‘Bloemen voor Stokkermans’. NPO1, 0.00 UUR.

“Hommage aan de componist Joop Stokkermans, die ook als televisie-regisseur en concertpianist naam heeft gemaakt. Joop was een van de meest veelzijdige componisten van de Nederlandse lichte muziek. Hij schreef winnende liedjes voor het Nationale Songfestival, maar ook muziek voor musicals, speelfilms, televisie series en vele solisten.

Met medewerking van onder andere het Metropole Orkest onder leiding van Harry van Hoof, Jasperina de Jong, Thérèse Steinmetz, de Spelbrekers, Ronnie Tober, Saskia en Serge, Circus Custers, Loeki Knol en het kinderkoor van Meindert Bosklopper, de popgroep Kadanz en de Fritz Mad Band. Vocals: Marjolijn Touw, Astrid Seriese, Wil van der Meer en Haye van der Heyden. Ballet/choreografie: Lucia Marthas”

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.