www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Andermans V.I.R.U.S. Live

De afgelopen weken maakten Thijs Kemperink, André Manuel, Nathalie Baartman, Bert Eeftink (Helligen Hendrik) en Jan Riesewijk wekelijks het cabaretjournaal Andermans V.I.R.U.S. Het programma werd opgenomen in een leeg Wilminktheater in Enschede. Aan de hand van opmerkelijk nieuws, foto’s en filmpjes in de media werd de week doorgenomen.

Nu is het tijd dat de cabaretiers kunnen optreden voor publiek en daarom maken ze een voorstelling van Andermans V.I.R.U.S. Live in het Wilminks Theater in Enschede op 8 juli en dit met gepaste afstand. Krijg een exclusief kijkje in de studio van Andermans V.I.R.U.S., de presentator nodigt alle cabaretiers uit in de studio om er weer een mooie uitzending van te maken. Daarbij mag natuurlijk DWDD van Dolf en toetsenist Maarten de Groot voor de muzikale noot niet ontbreken.

Meer info en tickets:
www.wilminktheater.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...