nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Clinch met Wim Helsen en Roy Aernouts tijdelijk online

De fictiereeks Clinch is nu via de site van de VRT terug te kijken. Deze reeks uit 2016 werd geschreven door Roy Aernouts. Hij acteert zelf in deze reeks, samen met Wim Helsen en acteur Nico Sturm. In iedere aflevering belanden de personages van Aernouts, Helsen en Sturm in een moeilijke situatie. Net als de uitweg nabij lijkt, valt er een lijk uit de kast.

Alle afleveringen bestaan uit één situatie op één locatie, zoals een vreemde rijles met de auto, een rondleiding in een huis dat te koop staat of een lift die blijft hangen. Clinch wordt in zwart-wit uitgezonden, waardoor de fragmenten tijdlozer lijken.

De zes afleveringen zijn beschikbaar tot 31 augustus 2020.
Clinch

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.