nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Henry van Loon te zien in nieuwe serie voor Videoland

Komediemaker Flip van der Kuil komt met een nieuwe absurdistische en politiek incorrecte comedyserie: Barrie Barista en Het Einde Der Tijden, waarin comedian Henry van Loon de hoofdrol speelt.

De wereld staat in brand, maar dat weerhoudt Barrie Barista (Henry van Loon), er niet van om er alles aan te doen om zijn coffee bar overeind te houden. Barrie is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren, maar Barrieā€™s klanten hebben hun prioriteiten tijdens de apocalyps totaal verkeerd liggen, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant mislukken.

Flip van der Kuil en Henry van Loon maakten eerder voor Videoland de serie ‘Random Shit’. De nieuwe serie wordt geproduceerd door Maarten Swart en Flip van der Kuil voor Kaap Holland Series en Dead Duck Productions.

Vanaf vrijdag 17 juli exclusief te zien bij Videoland.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.