www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Huiskamerfestival Amsterdam 2020

Stichting Theater in Huis, bekend van onder meer het Vondelfestival en het Wilhelmina Huiskamerfestival, bundelde in 2019 haar activiteiten onder de naam ‘Huiskamerfestival’ Amsterdam. Van 4 t.e.m. 12 september vinden er twee weekenden lang in alle stadsdelen van Amsterdam huiskamerfestivals plaats. Dit keer niet in huiskamers vanwege COVID-19, maar op bijzondere locaties, die later nog bekend gemaakt worden.

Het eerste festival start op vrijdag 4 september in Stadsdeel Zuid. Op een bijzondere locatie ergens bij de VU kan je gaan kijken naar Kirsten van Teijn, n00b en Pieter Jouke.

Op zaterdag 5 september landt het huiskamerfestival in Amsterdam Oost, op een locatie bij Oostpoort met voorstellingen van o.a. Kiki Schippers.

Zondag 6 september strijkt het festival neer in Amsterdam Noord op een locatie ergens bij de grote pont, o.a. met Lonneke Dort, n00b, Lotte Velvet en Laurens Joensen.

Huiskamerfestival Amsterdam sluit af op vrijdag 11 en zaterdag 12 september op een bijzondere locatie ergens bij het Vondelpark. Daar vindt de 15de editie van het Wilhelmina Huiskamerfestvial plaats met o.a. Jasper van Kuijk, Johan Goossens, Daniëlle Schel, Kitty Goemaat en Lisa Ostermann.

De kaartverkoop voor Huiskamerfestival Zuid is inmiddels gestart. De overige festivals gaan vanaf 1 juli 2020 in de verkoop.

Voor meer info en kaarten, 22,50 euro pet ticket, ga je naar:
www.huiskamerfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...